Home / Over Sdk Techniek

Over SDK Techniek

De roots van Sander de Kok (SDK) liggen in de elektrotechniek. Zijn ervaring als onder andere Elektra technicus, Electricial / Mechanical Engineer en projectmanager komen goed van pas bij zijn huidige bedrijf SDK Techniek. Hierdoor kan SDK veel meer bieden dan alleen zonnepaneel-installaties. Denk aan laadpalen of batterij opslag, maar ook de meterkast heeft geen geheimen voor de professionals van SDK Techniek. Toegangscontrole? inbraakbeveiliging? Airco’s? We kunnen het zelf of werken samen met een betrouwbare partner. Ons team, inmiddels zo’n 15 man sterk, staat graag voor u klaar.

Als Leusdens bedrijf zijn we vooral actief in Leusden, Amersfoort en omgeving. Een bewuste keuze. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan kunnen we u over het algemeen zeer snel van dienst zijn. We hechten sowieso veel waarde aan persoonlijk contact, dus een bandje, tijden in de wachtrij of drie keer worden doorverbonden, zal bij ons niet gebeuren. Direct de juiste persoon aan de lijn en bij calamiteiten direct actie: dát is SDK Techniek!

SDK Techniek Leusden - Zonnepanelen, Batterijopslag, Laadpalen en meer

Recente projecten

Referenties

Aandacht voor detail

“Netjes op tijd, snel en nauwkeurig. Zeer tevreden over de werkzaamheden, ze werkten veilig en waren zeer beleefd. Goede communicatie en in de omgang werd er zeer goed meegedacht over een oplossing om de bekabeling netjes weg te werken!”

Michael Sanstra

Multimedia designer

Goed geregeld

“Sander is erg klantvriendelijk en heeft goed met ons meegedacht. Hij en zijn team werkte zeer professioneel. Wij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van de zonnepanelen!”

Manon koopmans

Project manager

Netjes optijd

“Super tevreden! Goede uitleg en vriendelijk en deskundig en altijd bereikbaar, werkt netjes en snel. Al aan verschillende vrienden en kennissen aangeraden en SDK Techniek heeft ook bij hun goed werk afgeleverd.”

Syma Elders

Zorgmedewerker

Chat openen
1
Scan de code
SDK Techniek
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?