Home / Laadpalen

Laadpalen

Verschillende systemen leverbaar

Met het sterk gestegen aantal elektrische auto’s, zijn ook de elektrische laadpalen als paddenstoelen uit de grond gegroeid. SDK kan dit zowel bij u thuis of bij uw bedrijf verzorgen. Onderweg laden is duurder dan thuis laden, zeker in combinatie met eigen zonnepanelen. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor een eigen laadpaal te bespreken. Er zijn verschillende systemen op de markt, die variëren van eenvoudig (Plug & Play) tot geavanceerd (combinatie met accusystemen voor opslag). Wanneer u kiest voor een laadpaal, verzorgt SDK Techniek het complete traject. Van aansluiting in de meterkast tot het dicht straten van uw tuin. Voor exclusieve laadpalen (denk aan eigen ontwerp, materiaal etc.) werken we samen met een gerenommeerd en gespecialiseerd bedrijf.

Recente projecten

Veelgestelde vragen over laadpalen

Wat kost een laadpaal inclusief installatie?

De kosten van een laadpaal inclusief installatie kunnen variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen de €1.000 en €2.500, afhankelijk van merk, model en installatievereisten.

SDK Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen en wij kijken grag met u mee naar de beste mogelijkheden voor uw situatie. 

Kan je zomaar een laadpaal laten plaatsen?

Het plaatsen van een laadpaal thuis kan in de meeste gevallen zonder problemen, maar het is belangrijk om te controleren of je aan de lokale regelgeving en vereisten voldoet, en eventueel een vergunning aan te vragen als dat nodig is. Ook hierin adviseren wij u graag!

Referenties

Onder de indruk van hun professionaliteit

“Vandaag hebben we kennis gemaakt met het team van SDK techniek uit Leusden. Zij hebben bij ons twee thuisbatterijen geïnstalleerd en kabels doorgetrokken voor onze toekomstige laadpaal. We kunnen niet anders zeggen dat we onder de indruk zijn van hun professionaliteit, kennis en inzicht. Ze hebben het werk snel en vakkundig gedaan, zijn buitengewoon vriendelijk in de omgang en denken actief mee. Veel lof dus. Ik kan ze van harte bij iedereen aanbevelen.

Lubbert Hakvoort

Aandacht voor detail

“Netjes op tijd, snel en nauwkeurig. Zeer tevreden over de werkzaamheden, ze werkten veilig en waren zeer beleefd. Goede communicatie en in de omgang werd er zeer goed meegedacht over een oplossing om de bekabeling netjes weg te werken!”

Goed geregeld

“Sander is erg klantvriendelijk en heeft goed met ons meegedacht. Hij en zijn team werkte zeer professioneel. Wij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van de zonnepanelen!”

Manon Koopmans

Netjes optijd

“Super tevreden! Goede uitleg en vriendelijk en deskundig en altijd bereikbaar, werkt netjes en snel. Al aan verschillende vrienden en kennissen aangeraden en SDK Techniek heeft ook bij hun goed werk afgeleverd.”

Syma Elders
Chat openen
1
Scan de code
SDK Techniek
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?