Home / Cleaning Onderhoud

Cleaning & onderhoud

Altijd een optimaal rendement

Uit onderzoek blijkt dat gereinigde zonnepanelen per jaar ruim 3% meer energie produceren dan vervuilde panelen. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren. Daarom kunt u al geruime tijd bij SDK Techniek terecht voor het onderhouden en reinigen van uw zonnepanelen. Zo bent u verzekerd van een optimaal rendement van uw zonnepanelen. De werkzaamheden bestaan uit het doormeten van uw zonnestroomsysteem. Eventuele defecten proberen we direct ter plekke op te lossen. Daarnaast verzorgen we de reiniging van uw panelen met speciale reinigingsmiddelen die de coating niet aantasten. Met een eenvoudig en betaalbaar onderhoudscontract nemen wij u alle zorg uit handen. Kiest u ook voor een optimaal rendement?

Dakgoot schoonmaken omgeving Leusden en Amersfoort

SDK Techniek begrijpt het belang van goed onderhouden goten. Wij draaien onze hand niet om voor kleine klusjes, wij bieden deze extra dienst van dakgoot reiniging in omgeving Leusden en Amersfoort dan ook graag aan.

Wij zorgen voor grondige gootreiniging, waarbij vuil, bladeren en andere verstoppingen worden verwijderd die de juiste afvoer van regenwater kunnen belemmeren. Verstopte goten kunnen leiden tot een reeks van problemen, waaronder lekkage en schade. Door met enige regelmaat uw dakgoot te reinigen voorkomt u dat deze problemen zich voordoen.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat snel en efficiënt uw goten reinigt? Ook daar helpen wij u graag mee! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Recente projecten

Veelgestelde vragen over cleaning & onderhoud

Hoe vaak hebben zonnepanelen onderhoud nodig?

Hoe vaak zonnepanelen onderhoud nodig hebben, hangt af van de locatie en de omgevingsfactoren. Over het algemeen wordt aanbevolen om ze jaarlijks te inspecteren en schoon te maken.

Wat kost onderhoud van zonnepanelen?

De kosten van onderhoud voor zonnepanelen kunnen variëren, maar een jaarlijkse inspectie en reiniging kunnen tussen de €50 en €200 kosten, afhankelijk van de omvang van het systeem en de dienstverlener.

Heeft reinigen van zonnepanelen zin?

Het reinigen van zonnepanelen kan zinvol zijn als ze vuil zijn door stof, vogelpoep of andere verontreinigingen. Uit onderzoek blijkt dat gereinigde zonnepanelen per jaar ruim 3% meer energie produceren dan vervuilde panelen. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren.

Referenties

Onder de indruk van hun professionaliteit

“Vandaag hebben we kennis gemaakt met het team van SDK techniek uit Leusden. Zij hebben bij ons twee thuisbatterijen geïnstalleerd en kabels doorgetrokken voor onze toekomstige laadpaal. We kunnen niet anders zeggen dat we onder de indruk zijn van hun professionaliteit, kennis en inzicht. Ze hebben het werk snel en vakkundig gedaan, zijn buitengewoon vriendelijk in de omgang en denken actief mee. Veel lof dus. Ik kan ze van harte bij iedereen aanbevelen.

Lubbert Hakvoort

Aandacht voor detail

“Netjes op tijd, snel en nauwkeurig. Zeer tevreden over de werkzaamheden, ze werkten veilig en waren zeer beleefd. Goede communicatie en in de omgang werd er zeer goed meegedacht over een oplossing om de bekabeling netjes weg te werken!”

Goed geregeld

“Sander is erg klantvriendelijk en heeft goed met ons meegedacht. Hij en zijn team werkte zeer professioneel. Wij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van de zonnepanelen!”

Manon Koopmans

Netjes optijd

“Super tevreden! Goede uitleg en vriendelijk en deskundig en altijd bereikbaar, werkt netjes en snel. Al aan verschillende vrienden en kennissen aangeraden en SDK Techniek heeft ook bij hun goed werk afgeleverd.”

Syma Elders
Chat openen
1
Scan de code
SDK Techniek
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?