SDK Techniek

Bestel de Sessy thuisbatterij
direct bij SDK Techniek!

 

06 212 188 24

van 09:00 tot 17:00 bereikbaar

Vraag een offerte op!

De Sessy thuisbatterij is bij SDK Techniek direct uit voorraad leverbaar.

  • DIRECT uit voorraad leverbaar

  • Professioneel geïnstalleerd door SDK Techniek

  • Sessy is een écht Nederlands product

  • Goedkoopste thuisbatterij van Nederland

Klaar voor de toekomst door batterij opslag

Nog niet zo lang geleden was het opslaan van opgewekte energie voor particulieren iets voor de verre toekomst. Toch komt het moment steeds dichterbij en wordt het ook betaalbaar. Bij SDK kijken we vooruit. Bijvoorbeeld naar het moment dat de salderingsregeling verdwijnt. Dan wordt eigen opslag van energie nóg aantrekkelijker. We werken al enige tijd met specialist ‘Sessy’, de best verkopende thuisbatterij van Nederland voor particulieren met zonnepanelen.

Met een eigen opslagsysteem sla je je opgewekte groene stroom op in een accusysteem, zodat je hier ook in piekuren of ’s avonds, als er geen zon is, gebruik van kunt maken. Op die manier bent u straks volledig zelfvoorzienend. U kunt kiezen of u hierbij van vaste of variabele tarieven gebruik maakt.
De slimme regeling van Sessy kan zelfs op basis van de uurprijzen een berekening maken wanneer het beste moment is om de batterij te laden en ontladen.

Recente projecten

Veelgestelde vragen over thuisbatterijen

Wat is een thuisbatterij?

Met een thuisbatterij slaat u energie, die u niet direct gebruikt, op voor later. Op deze manier kan eigen opgewekte energie efficiënt ingezet worden op tijden dat het u uitkomt, ook wanneer de zon niet schijnt.

Wat kost een thuisbatterij?

Wij werken met de Sessy thuisbatterij. Een Sessy kost €3.550,- en de basis-installatie verzorgen wij vanaf €225,-. Daarmee is Sessy de voordeligste slimme thuisbatterij in Nederland. De prijzen van andere aanbieders variëren tussen de €4.000,- en €10.000,-. 

Hoeveel kW thuisbatterij heb ik nodig?

Er wordt aangeraden om een accu van 1 à 1,5 kWh per kWp van de zonnepanelen te hebben. Met een gemiddelde zonnepaneleninstallatie van 4 kWp, is het dus ideaal om een thuisbatterij met een capaciteit van 4 tot 6 kWh te hebben. De Sessy thuisbatterij die wij voor u installeren heeft een capaciteit van 5 kWh. Dit is uit te breiden tot een max. van 9 batterijen. 

Vanaf 6 thuisbatterijen raden wij aan om een adviesgesprek in te plannen. We denken graag met u mee over oplossingen voor grootverbruik.

 

Hoe kan een thuisbatterij de efficiëntie van mijn zonnepanelen verbeteren?

Een thuisbatterij slaat de overtollige energie op die overdag door uw zonnepanelen wordt geproduceerd. Deze energie kan dan weer gebruikt worden wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om de eigen opgewekte energie van uw zonnepanelen efficiënt in te zetten. 

Wat is de terugverdientijd van een thuisbatterij?

De terugverdientijd verschilt op basis van kosten, energieprijzen en gebruikspatronen. De gemiddelde terugverdientijd van een thuisbatterij ligt momenteel rond de 6 jaar, terwijl deze gemiddeld 20 jaar meegaat.

Op basis van de huidige marktomstandigheden heeft een Sessy thuisbatterij een terugverdientijd van tussen de 3 en 6 jaar (afhankelijk van het type contract). 

Hoe werkt de thuisbatterij?

Een thuisbatterij slaat overtollige zonne-energie op en levert die wanneer de zonnepanelen niet voldoende stroom produceren, bijvoorbeeld ’s avonds, wanneer de zon niet schijnt. Een thuisbatterij stelt huishoudens ook in staat om tijdens stroomuitval een beperkte hoeveelheid elektriciteit te gebruiken, afhankelijk van de capaciteit van de batterij. 

Hoe werkt een thuisbatterij in de winter?

In de winter kan de opslag van zonne-energie verminderen vanwege minder zonlicht, maar de batterij kan nog steeds helpen om energie te bewaren.

Referenties

Onder de indruk van hun professionaliteit

“Vandaag hebben we kennis gemaakt met het team van SDK techniek uit Leusden. Zij hebben bij ons twee thuisbatterijen geïnstalleerd en kabels doorgetrokken voor onze toekomstige laadpaal. We kunnen niet anders zeggen dat we onder de indruk zijn van hun professionaliteit, kennis en inzicht. Ze hebben het werk snel en vakkundig gedaan, zijn buitengewoon vriendelijk in de omgang en denken actief mee. Veel lof dus. Ik kan ze van harte bij iedereen aanbevelen.

Lubbert Hakvoort

Iemand die trots is op wat hij doet

Graag hierbij een compliment aan Aziz, de monteur van SDK Techniek, die gisteren bij ons de 2 extra Sessy’s kwam installeren. Hij was wat verlaat bij aankomst, maar heeft een uitstekende job gedaan en bleef tot alles goed was aangesloten en werkte. Was vriendelijk en werkte netjes, iemand die trots is op wat hij doet en zijn werk met plezier en vakmanschap doet.

Kenan

Aandacht voor detail

“Netjes op tijd, snel en nauwkeurig. Zeer tevreden over de werkzaamheden, ze werkten veilig en waren zeer beleefd. Goede communicatie en in de omgang werd er zeer goed meegedacht over een oplossing om de bekabeling netjes weg te werken!”

Goed geregeld

“Sander is erg klantvriendelijk en heeft goed met ons meegedacht. Hij en zijn team werkte zeer professioneel. Wij zijn erg tevreden met de service en de kwaliteit van de zonnepanelen!”

Manon Koopmans

Netjes optijd

“Super tevreden! Goede uitleg en vriendelijk en deskundig en altijd bereikbaar, werkt netjes en snel. Al aan verschillende vrienden en kennissen aangeraden en SDK Techniek heeft ook bij hun goed werk afgeleverd.”

Syma Elders
Chat openen
1
Scan de code
SDK Techniek
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?